Перемога «Волині», дебюти 19-річних і бомбардирський рекорд Дениса Кожанов
Волинь

Перемога «Волині», дебюти 19-річних і бомбардирський рекорд Дениса Кожанов

29 липня 2020, 20:50
0
0
Сподобалось?
0

Інтриги у цьому матчі не було ще до його початку. На жаль, сьогоднішній «Металург» це лише назва від колись міцної запорізької команди. Сьогодні ж кольори клубу захищають талановиті юнаки. У цього складу «Металурга» проглядаються непогані перспективи у першій лізі у майбутньому, якщо, правда, команда за підсумками сезону не понизиться у класі.

«Волинь» – «Металург» – 5:0

Голи:  1:0 – Кожанов (11), 2:0 – Чачуа (27), 3:0 – Кожанов (47 – з пенальті), 4:0 – Сад (74), 5:0 – Кобзар (80).

«Волинь»: 1. Леванідов, 26. Мартинюк, 3. Сімінін – к (45. Сасовський, 84), 18. Приндета, 21. Конкольняк, 8. Чачуа, 16. Рябов (10. Хагназарі, 62), 11. Сад, 29. Кожанов, 34. Климець (23. Норенков, 60), 9. Куліш (28. Кобзар, 78).

«Металург»: 29. Леонідов, 47. Бєлоусов, 5. Сарапій – к, 44. Сухар, 27. Трояновський, 6. Шалфєєв, 25. Крапивний (18. Кравченко, 78), 10. Разуваєв (77. Сачко, 58), 15. Шевчук, 33. Лихобабенко (23. Сухіна, 46), 8. Черній (9. Сидоров, 64).

Запорізький «Металург» з числа тих команд першої ліги, які по зубах «Волині», як, для прикладу, й нещодавно крупно обіграні на виїзді «Балкани». Тож аналізувати цей матч ґрунтовно практично немає сенсу.

Відзначимо, що, попри досягнуту комфортну перевагу у рахунку уже до середини першого тайму, сама гра давалася не настільки й легко. Вивів лучан вивів вперед Денис Кожанов, подвоїв перевагу «хрестоносців» дальнім ударом зі штрафного Амбросій Чачуа. Між цими двома взяттями воріт Владислава Леондіова гості намагалися багато атакувати. Двічі після подачі кутових головою пробивав капітан «металургів» Едуард Сарапій, найбільш гострий момент був в Олексія Разуваєва, але з його ударом впорався кіпер лучан Владислав Леванідов.

У другому таймі «Волинь» дуже швидко застрахувала себе від будь-яких «нещасних випадків». Уже на 47-й хвилині лучани заробили право на 11-метровий, який реалізував Кожанов. Це гол став сімнадцятим для Дениса у нинішньому сезоні. Таким чином Кожанов на один м’яч перевершив своє ж минулорічне досягнення.

Надалі гра відбувалася майже у режимі тренування. «Волинь» неспішно організовувала свої моменти, і Валерій Сад, реалізувавши вихід на побачення з Леонідовим, довів рахунок до 4:0. Все було настільки гладко і спокійно, що тренер «хрестоносців» Андрій Тлумак наприкінці матчу забрав з поля капітана Сергія Сімініна і дозволив дебютувати у чемпіонатах України гравцю з «Волині U-19» Максиму Сасовському. Був у цьому матчі й ще один дебют – гольовий – в іншого гравця з юнацької команди Богдана Кобзаря. Він встановив остаточний рахунок у грі.

Гості теж мали нагоди забити гол престижу. Одного разу м’яч навіть поцілив у стійку воріт, а удар головою Юрія Сачка метрів з чотирьох Леванідов накрив «наглухо».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися