Луцьк потрапив у «червону» зону через коронавірус
Волинь

Луцьк потрапив у «червону» зону через коронавірус

31 липня 2020, 19:23
0
0
Сподобалось?
0

В Україні визначили вісім регіонів, в яких будуть встановлені «червоні» та «помаранчеві» зони, які перевищили базові нормативи МОЗ.

Про це пише Суспільне.

«Кожної п'ятниці ми будемо проводити планову комісію, де будемо аналізувати актуальні показники, які в нас є, та визначати перелік регіонів, які увійшли до тієї чи іншої зони. І цей перехід починатиметься з понеділка і триватиме тиждень, щоб ми могли проаналізувати, тобто буде два дні для того, щоб регіон підготувався», – повідомив очільник Міністерства Максим Степанов під час брифінгу 31 липня.

Він наголосив, що на відповідні зони поділять: Вінницьку, Волинську, Тернопільську, Житомирську, Львівську, Закарпатську, Івано-франківську та Чернівецьку області.

З понеділка, 3 серпня, у «червону» зону потраплять: місто Луцьк, Тернопіль і в Чернівецькій області – Кіцманський район.

«Помаранчевий» рівень епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19 встановлять: у Волинські області – Луцький та Любешівський райони; Івано-Франківській області – місто Івано-Франківськ та Тисменицький район; у Львівській області – Львів, Миколаївський район, Перемишлянський район, Пустомитівський район; у Тернопільській області – місто Бережани та Бучацький район.

Нагадаємо, Вісник писав про те, де і за скільки можна здати тести на коронавірус у Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися