«Червоний рівень Луцька означає, що має бути зупинений громадський транспорт», – Поліщук
Волинь

«Червоний рівень Луцька означає, що має бути зупинений громадський транспорт», – Поліщук

31 липня 2020, 20:45
2
1
Сподобалось?
1

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук відреагував на те, що Луцьк зарахували до «червоної» зони через коронавірус.

«Державна комісія ТЕБ та НС (орган з не зовсім зрозумілим правовим статусом) без будь-яких особливих причин віднесено наше місто Луцьк з 3 серпня до «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Справжні мотиви такого рішення не зрозумулі, адже в останній час щодо статистики захворюваності COVID-19 в місті нічого не змінилось», – ідеться в його дописі у Фейсбуку.

«Червоний» рівень означає, що має бути зупинений громадський транспорт, зачинені дитячі садки, заклади громадського харчування, готелі та ін., що в свою чергу призведе до відсутності роботи й засобів для прожиття у тисяч лучан та ще більші недонадходження до міського бюджету, окрім цього – величезні незручності для десятків тисяч лучан, – переконаний Поліщук.

«Недолугі, невчасні та непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу й так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць та значно погіршили рівень життя українців та рівень економічної активності в країні», – наголошує радник.

«Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв’язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.

Якщо центральна влада хоче працювати по закону - нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження», – резюмує Поліщук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ну ну
    Ну ну

    А зупиняти треба. Бо ті маски в транспорті хіба водій на бороді возить.

    31 липня 2020, 21:23
    Відповісти
  • З такими темпами протидії коронавірусу Україна вазалі припинить існування як держава. У верхах одні шкідники які мислити можуть лише коли йде мова про особисту вигоду, а коли серйозні проблеми почнуть ламатись з усіх сторін, вони швиденько втечуть кудись рятуючи свої дорогоцінні зади. Слава Україні!

    31 липня 2020, 23:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися