Луцькрада виділила кошти на юридичну допомогу підприємцям-«порушникам» карантину
Волинь

Луцькрада виділила кошти на юридичну допомогу підприємцям-«порушникам» карантину

3 серпня 2020, 15:42
0
0
Сподобалось?
0

Із бюджету міста Луцьк виділили 50 тисяч гривень на організацію надання вторинної юридичної допомоги місцевому бізнесу.

Про це йшлося 3 серпня під час засідання позачергової 90-ї сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Як розповіла керівниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, у зв’язку з прийнятим депутатами рішенням про не запровадження в місті жорсткого карантину, необхідно передбачити зміни в програмі підтримки малого підприємництва.

Нагадаємо, раніше міськрада анонсувала, що усім підприємцям, підприємствам, установам та організаціям, щодо яких поліція складе протокол про порушення правил карантину у зв'язку з безпідставним внесенням міста до червоної зони, нададуть повний спектр юридичних послуг із захисту в суді та оскарження вказаних протоколів.

«Пропонуємо внести зміни до програми розвитку підприємництва в місті Луцьку, доповнивши перелік заходів програми таким пунктом – організація надання вторинної юридичної допомоги суб’єктам малого та середнього підприємництва з питань виконання рішень міської ради про обмежувальні та адаптивні заходи в місті Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу у зв’язку з прийняттям рішення державною комісією ТЕБ та НС щодо віднесення міста Луцька до червоної зони епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19», – сказала Наталія Рибай.

Вона повідомила, що з цією метою з міського бюджету виділили 50 тисяч гривень. Ці кошти спрямовуватимуть, зокрема, на оплату послуг адвокатів, із якими за посередництвом управління розвитку підприємництва і реклами співпрацюватимуть підприємці.

Для отримання допомоги представникам бізнесу необхідно звернутися в управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради (довідки за телефоном: (0332) 777-885).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися