«Де цей радник – «звізда» ютуба?», – Погуляйко про Поліщука
Волинь

«Де цей радник – «звізда» ютуба?», – Погуляйко про Поліщука

3 серпня 2020, 16:04
1
0
Сподобалось?
0

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко заявив, що Луцьк потрапив до «червоної зони» випадково, але все одно у місті зобов’язані виконувати рішення державної комісії про посилення карантину.

Про це він заявив 3 серпня під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, пише Перший.

Нагадаємо, державна комісія визначила Луцьк, як "червону зону" з поширення коронавірусу. Через це місто мало закрити ресторани, спортзали, дитсадки і зупинити транспорт, однак міська рада відмовилась.

Головна санітарна лікарка Наталія Янко пояснила, що нових хворих у Рівному та Львові більше, ніж у Луцьку. Натомість Луцьк потрапив до "червоної зони" через те, що 68 відсотків усіх хворих на Волині виявили саме в обласному центрі.

"Це абсурдний показник і похибка методики", - сказала голова обласної ради Ірина Вахович.

"До п'ятниці все виправиться. Це випадкова помилка статистів. У нас немає такої катастрофічної ситуації, щоб вводити червону зону", - заявив також голова ОДА Юрій Погуляйко.

"Маємо те, що маємо. Не я ж в п'ятницю приймав це рішення", - сказав Погуляйко.

Водночас він сказав, що Луцьк зобов'язаний виконувати рішення державної комісії, поки його не переглянули.

"Чому тут немає представників міської рад? Де цей радник - звізда ютюба? Яке відношення він має, чого говорить за весь Луцьк і по всіх каналах виступає?" - обурився Юрій Погуляйко.

Зауважимо, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук виступив з кількома заявами про те, що Луцьк не вводитиме нові карантинні обмеження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Федір
    Федір

    А може вся Україна попала в карантин випадково? А як це Луцьк попав випадково а виконувати обовязково. Матюки всі упустив.

    5 серпня 2020, 11:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися