У Луцьку немовля впало в кому після щеплення
Волинь

У Луцьку немовля впало в кому після щеплення

7 серпня 2020, 09:07
2
0
Сподобалось?
0

У Луцькому пологовому будинку сталася трагедія. Немовля, яке народилось 6 днів тому, впало в кому за дві години після вакцини від гепатиту В.

Зараз малюка доставили в дитячу лікарню, він у тяжкому стані в реанімації, пише Волинь UA.

Немовля народилося в Луцькому пологовому будинку 1 серпня. Батько Юрій Мороз сам був присутній при пологах. Дитина народилася здоровою. 4 серпня породілля вже мали виписувати. Однак через дві години після того, як немовляті зробили щеплення від гепатиту, – в дитини почалися проблеми, стало відмовляти дихання...

«Ніч таку, як я пережив, я не побажаю нікому. Ворогам не побажаю...» – бідкається батько дитини, житель села Забороль Луцького району.

Про те, як усе відбувалося, Юрій Мороз розповів у спецтемі каналу Аверс «Після щеплення – до реанімації: здоров'я немовляти під загрозою». Детальніше – у відео.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • anonymouse
    anonymouse

    Ну от для чого таке писати, звідки ви знаєте що після вакцини, це з могло статись і після годування, чи просто після контакту з будь-чим.

    7 серпня 2020, 15:08
    Відповісти
    • Зоя
      Зоя

      Не розповідайте байок, це після вакцини. Така реакція організму. Імунограму потрібно робити перед щепленням. Крім того, невідомо, чи був витриманий температурний режим вакцини у таку спеку.

      7 серпня 2020, 18:09
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися