Як живе лучанка, яку три роки тому викинув з 9 поверху ексгравець «Волині»
З перших уст

Як живе лучанка, яку три роки тому викинув з 9 поверху ексгравець «Волині»

8 серпня 2020, 21:40
0
0
Сподобалось?
0

Три роки тому - 7 травня 2017 року 29-річну  Ірину Савчук викинув з 9 поверху її квартири хлопець, з яким вона зустрічалася – екс-футболіст «Волині» Дмитро Задерецький.

Ірині дивом вдалося вижити. Її стан був вкрай критичний, в лікарню вона поступила без свідомості. У неї була черепно-мозкова травма, множинні переломи ребер, переломи верхніх і нижніх кінцівок, гемоторакс, внутрішньо-черепна кровотеча, чотири місяці у реанімації, кома та тривала втрата пам’яті. Після складних операцій і реабілітації, яка триває і досі, Ірина боїться навіть вийти з дому. 

Світлана Савчук – матір Ірини, на телепередачі «Стосується кожного» розповіла, що донька хоч і фактично повернулася з того світу, проте ходити власними ногами так і не стала. Вона закрилася в собі і майже не залишає стін власної квартири, їздить лише на реабілітацію. Винуватець її біди нічим не допомагає. Жінка стверджує, справа досі не зрушила з місця, бо, як запевняє вона, слідство підкуплене. Змінили слідчого, прокурора – а віз і нині там. І зараз винуватець понівеченого життя молодої жінки у справі проходить просто як свідок. 

Нагадаємо, Ірина тривалий час мешкала та працювала в Італії. У рідному Луцьку купила квартиру, де й сталася трагедія. 

Дивитися з 34-ої хвилини:


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися