Біля Луцька двоє п’яних водіїв тікали від поліції
Волинь

Біля Луцька двоє п’яних водіїв тікали від поліції

10 серпня 2020, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу Луцька п’яний водій з наркотиками в автомобілі втікав від поліції, проте його затримали. Водій-свідок, якого зупинили для оформлення матеріалів, теж почав втікати. Як виявилось він також був напідпитку.

Про це повідомляють волинські патрульні.

Вранці 7 серпня на автодорозі Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне) у селі Струмівка, екіпаж патрульної поліції, здійснюючи контроль за дотриманням швидкісного режиму, виявив транспортний засіб Chery Amulet, який порушив правила дорожнього руху. Вимогу про зупинку водій проігнорував та пришвидшив рух.

Під час переслідування автомобіль зупинили, а у 25-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Для того, щоб залучити свідків, патрульні зупиняли інший транспортний засіб, однак кермувальник автомобіля AUDI 80 також проігнорував законні вимоги поліцейських та почав тікати. Цього водія також було затримано. І виявилося, що й цей 24-річний водій перебував із ознаками алкогольного сп’яніння.

Надалі, відповідно до статті 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні застосували поліцейський превентивний захід – поверхневу перевірку транспортного засобу. Під час якого в автомобілі Chery Amulet виявили речовину рослинного походження зеленого кольору та порошкоподібну речовину білого кольору, зовні схожі на наркотичні речовини.

На водіїв склали всі необхідні адміністративні матеріали, а на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила речовину для проведення експертних досліджень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися