Нагородили волинянина, який врятував дитину на воді
Волинь

Нагородили волинянина, який врятував дитину на воді

18 серпня 2020, 14:20
0
0
Сподобалось?
0

Нагородили Грамотою Управління ДСНС України у Волинській області Юрія Шинкарука за виявлену мужність, відвагу та правильні дії при порятунку дитини, що потопала.

Нагадаємо, що 6 червня Юрій Шинкарук зустрівся із товаришем Максимом Шишоліком на березі ставка у Маневичах, де Максим саме рибалив. Увагу чоловіків привернули діти, які неподалік пірнали з містка й бавилися на воді, коли раптом один хлопчик почав тонути. Не вагаючись, друзі кинулися на допомогу. Юрій першим стрибнув у воду, не скидаючи ані одягу, ані взуття.

Як з’ясували, що врятований – 10-річний Максим – того дня вчився плавати. Якби на місці події не опинилися товариші – Юрій Шинкарук та Максим Шишолік, – неприпустимі розваги й порушення правил безпеки на воді могли б вартувати дитині життя.

«Рішучі й правильні дії небайдужих до чужої долі чоловіків допомогли врятувати дитяче життя», – зазначила начальниця відділу агітаційно-пропагандистської роботи Управління ДСНС України у Волинській області Ірина Варварук.

Також Ірина повідомила, що кандидатуру Юрія Шинкарука подаватимуть на участь у Всеукраїнській Акції «Герой-рятувальник року».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися