У центральному парку Луцька встановили камери відеоспостереження
Волинь

У центральному парку Луцька встановили камери відеоспостереження

21 серпня 2020, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

21 серпня в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки завершили роботи зі встановлення камер відеоспостереження.

Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцькради.

Згідно робочого проекту, в парку та по вулиці Глушець змонтували 76 оглядових камер, 3 камери з функцією розпізнавання державних номерних знаків та 1 роботизовану камеру на центральному вході в парк.

З метою збереження естетичного вигляду алей, підвищення надійності та термінів експлуатації мереж для підключення камер відеоспостереження по парку траншейним способом проклали 3,5 км волоконно-оптичного кабелю.

"Побудована система відеоспостереження у центральному парку Луцька дасть можливість здійснювати оперативний моніторинг виконання поставлених завдань відповідним службам та комунальним підприємствам щодо підтримання парку у належному стані, дотримання правил благоустрою міста в частині паркування на зелених зонах, контролю за розведенням вогнищ на пляжі р. Стир тощо. Також встановлення відеокамер вплине на збереження комунального майна в парку та безпеці громадян, які відвідують його у вечірню пору доби.

Камери відеоспостереження маю стати завадою для осіб, які поширюють наркотичні засоби, роблячи відповідні «закладки» на території парку", - зазначили у департаменті мунварти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися