102-річну волинянку привітали з Днем незалежності
Волинь

102-річну волинянку привітали з Днем незалежності

24 серпня 2020, 09:54
0
0
Сподобалось?
0

Представники Ковельської райдержадміністрації напередодні Дня Незалежності України завітали до найстаршої жительки села Любитів Марфи Копелець, якій виповнилось 102 роки.

Про це повідомляє пресслужба Ковельської РДА.

Керівник апарату райдержадміністрації Степан Топольський, начальник управління соціального захисту населення Олена Давидович побажали найстаршій жительці району міцного здоров’я, благополуччя та миру, привітали з Днем Незалежності України, вручили матеріальну допомогу і солодощі. У відповідь зворушена Марфа Миколаївна сердечно подякувала за такий приємний візит, душевне спілкування і бажала усіх благ присутнім.

Матеріальну допомогу довгожительці надано відповідно до Указу Президента України від 12 серпня 2020 року № 318/2020 «Про відзначення 29-ї річниці незалежності України», розпорядження голови облдержадміністрації від 13 серпня 2020 року № 475 «Про відзначення в області 29-ї річниці незалежності України», у рамках реалізації програми соціального захисту населення Ковельського району на 2019 – 2022 роки.

Народилася Марфа Миколаївна 7 лютого 1918 року в багатодітній родині на Полтавщині. На долю жінки випало чимало життєвих випробувань: голодомори, війна, відновлення країни з руїн. Багато років життя вона віддала тяжкій праці на землі. Нині ж Марфа Миколаївна проживає з донькою Валентиною Петрівною, яка нею і опікується.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися