Як у Луцьку відзначили День Незалежності
Волинь

Як у Луцьку відзначили День Незалежності

24 серпня 2020, 20:54
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на Театральному майдані міста Луцька відбулись урочистості з нагоди Дня Незалежності України.

У святкових заходах взяли участь перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступники міського голови Костянтин Петрочук та Ірина Чебелюк, радник міського голови Ігор Поліщук, представники обласної влади та духовенства, виконавчих органів Луцької міської ради та інших міських установ, повідомляє пресслужба ЛМР.

Урочистості розпочалися із вшанування тих, хто віддав своє життя за Батьківщину, біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні — Загинули за Єдність України». Митрополит Луцький і Волинський Михаїл провів тут заупокійну літургію, а керівники міста, області та небайдужі лучани поклали квіти до фотостенду.

«Знаково, що на центральних майданах сучасних міст є стенди, які нагадують нам як багато було покладено за нашу незалежність. Сьогодні святкування 29-ї річниці Незалежності України є особливим, гірким, адже ми й далі воюємо на Сході та втратили свої території. 6 років вже іде війна, багато наших хлопців загинуло на Сході. Нехай Матір Божа молиться за них, а Ісус Христос приведе їх у Царство Небесне.

А у тих, хто й надалі обороняє нашу незалежність на Сході, нехай буде все добре», – звернувся до присутніх Григорій Недопад та вручив почесні відзнаки - Пам’ятні медалі «За незламністьдуху» – членам сімей загиблих в АТО/ООС.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися