У Луцьку вночі спіймали чотирьох п’яних водіїв
Волинь

У Луцьку вночі спіймали чотирьох п’яних водіїв

27 серпня 2020, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку за нічну зміну патрульні виявили чотирьох водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Вчора, 26 серпня, під час нічного патрулювання на вулиці Рівненській за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль АЗЛК 412, яким керував 48-річний чоловік, повідомляє пресслужба патрульної поліції У Волинській області.

Під час спілкування патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Результат – 2.00 проміле.

Цієї ж зміни на проспекті Відродження патрульні помітили автомобіль Fiat, водій якого порушив правила користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху. Після зупинки транспортного засобу, інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, він відмовився пройти огляд на стан сп’яніння.

Ще одного водія з ознаками алкогольного сп’яніння патрульні помітили на вулиці Глушець. 29-річний керманич Renault Logan виявив бажання пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі. Результат – 1.24 проміле.

Патрулюючи проспект Грушевського, за порушення ПДР патрульні зупинили 19-річного водія BMW. У нього поліцейські також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння показав результат 0.56 проміле.

На усіх водіїв патрульні склали протоколи за статтями «керування транспортними засобами в стані сп'яніння».

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися