На Волині сім'ї загиблих атовців отримали матеріальну допомогу
Волинь

На Волині сім'ї загиблих атовців отримали матеріальну допомогу

28 серпня 2020, 15:25
0
0
Сподобалось?
0

28 серпня, напередодні Дня пам’яті захисників України, у Володимирі-Волинському 20 сімей атовців, які загинули під час виконання бойових завдань, отримали матеріальні допомоги.

Родини загиблих земляків-учасників АТО (ООС) відвідав начальник управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк, йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

При зустрічі з сім’ями загиблих він висловив слова шани, співчуття, розуміння непоправної втрати, підтримки та подяки за подвиг їхніх синів, чоловіків, батьків, а також передав матеріальну допомогу родинам.

“Ці люди втратили найдорожче – свою опору, патріотів, які ціною власного життя захистили країну, її майбутнє. Ми цінуємо це і робимо все залежне, щоб підтримати родини, пам’ятати, шанувати та турбуватися про них”, – зазначив Олександр Смикалюк.

Нагадаємо, що 24 серпня 2019 року президент України Володимир Зеленський підписав указ про затвердження Дня пам’яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність країни. Дата приурочена до дня найбільших втрат української армії на Донбасі — виходу з оточення в Іловайську 29 серпня 2014 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися