У громаді біля Луцька вшанували загиблих Героїв
Волинь

У громаді біля Луцька вшанували загиблих Героїв

29 серпня 2020, 10:22
0
0
Сподобалось?
0

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. У Підгайцівській ОТГ вшанували пам'ять бійців, які загинули в Іловайській операції. 

Про це повідомили на сайті громади. 

Іщук Володимир та Столярчук Мирослав з Підгайців, Василюк Олександр та Зелінський Василь з Романова, випускник Лищенської школи Сивий Олександр – поклали життя під Іловайськом. Підгайчанин Ковальчук Олександр загинув на військовому полігоні, де проходив службу. Сорочука Миколу з села Лище вбив снайпер в зоні ООС.

Сьогодні, 29 серпня, в Підгайцівській ОТГ вшанували пам’ять полеглих бійців. На їх могили лягли букети з соняшників. Ще донедавна це була просто квітка, а сьогодні вона є символом однієї найкривавіших трагедій російсько-української війни - так званого «іловайського котла». На місця поховання наших героїв також були покладені жовто-блакитні стрічки та прапорці.

У заході з вшанування захисників України взяли участь Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, заступник сільського голови Андрій Бондарук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход, працівники Підгайцівської сільської ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися