Волинянин відправляв людей у трудове рабство
Волинь

Волинянин відправляв людей у трудове рабство

3 вересня 2020, 11:53
0
0
Сподобалось?
0

На Волині поліція викрила чоловіка, котрий відправляв людей у трудове рабство.

Зловмисникові слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149  Кримінального кодексу України. Йдеться про торгівлю людьми або іншу незаконну угоду щодо людини. Йому загрожує до від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі, повідомляють у поліції Волині.

Співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми викрили  29-річного волинянина, котрий у 2014 році шляхом обману завербував і перемістив до Республіки Білорусь чотирьох волинян та із застосуванням щодо них  психологічного та фізичного тиску, обмеження свободи  пересування, здійснював їх примусову трудову експлуатацію, пов’язану із роботою в колгоспах Мінської області. Зловмисника взяли під варту та оголосили йому підозру в скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 149 Кримінального кодексу України. Заробітну плату потерпілих привласнював.

Слідчі слідчого управління ГУНП у Волинській області повідомили волинянину про підозру у вчиненні злочину.

Поліцейські здійснюють заходи, спрямовані на встановлення інших осіб, причетних до незаконної діяльності, організованої волинянином, а також громадян, котрі постраждали в її внаслідок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися