На Волині водій фури встелив дорогу рештками курятини
Волинь

На Волині водій фури встелив дорогу рештками курятини

3 вересня 2020, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

На дорозі Нововолинськ-Іваничі поблизу села Грибовиця через погано зачинений причеп із вантажівки на проїжджу частину висипалися рештки курятини.

Про це інформує Іваничівське відділення поліції у Фейсбуку.

На водія авто поліцейські склали адміністративний протокол за статтею «пошкодження автомобільних доріг», який скерували на розгляд до суду.

Правоохоронці з’ясували, що рештки курятини вантажівка вивозила на землі жителів селища Іваничі чим забруднювала навколишнє середовище. За цим фактом зібрали матеріали, які будуть скеровані до Державної екологічної інспекції у Волинській області для притягнення винних осіб ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» до відповідальності.

До речі, подібна ситуація сталася ввечері 1 вересня біля села Гамаліївка під Львовом. 53-річний водій фури MAN розсипав на дорозі курячі тушки. Через це частина дороги виявилася непридатною для проїзду.

Як інформує Zaxid.net чоловік перевозив із фермерського господарства здохлих курей на утилізацію. Під час руху у нього випадково відкрився причеп, з якого на дорогу висипалася курятина. Недоступними для проїзду виявилися 320 м2 дороги.

У поліції повідомили, що на чоловіка склали адмінпротокол за «пошкодження автомобільних доріг». Йому загрожує штраф у 340 грн.

Фото з місця інциденту на Львівщині




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися