«Волинь» з новими гравцями і новим тренером почала сезон з домашньої поразки
Волинь

«Волинь» з новими гравцями і новим тренером почала сезон з домашньої поразки

5 вересня 2020, 22:32
0
0
Сподобалось?
0

Теоретично кременчуцький «Кремінь» можна було б вважати досить зручним суперником для вдалого початку нового чемпіонату. Однак луцька «Волинь» була абсолютно темною конячкою до початку нинішнього сезону, адже це практично нова команда.

«Волинь» – «Кремінь» – 2:3

Голи: 0:1 - Бородай (11), 0:2 - Бичков (40), 1:2 – Бондаренко (56 – з пенальті), 1:3 – Сорокін (82), 2:3 – Протасов (86).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 93. Цюпа, 11. Шаповал, 5. Тетеренко, 25. Євдокимов, 14. Кизилатеш, 7. Протасов, 98. Ляшенко, 9. Бондаренко.

«Кремінь»: 1. Олійник, 18. Головко, 17. Курелєх, 22. Мягков, 5. Чеботаєв, 7. Мурашов, 8. Зубков, 57. Бородай, 2. Бичков, 98. Геловані, 9. Куліш.

Вилучення: Євдокимов (70) – Бородай (88), Білоус (90+5).

Новий тренер лучан Василь Сачко змушений був за кілька тижнів зібрати під чітко не визначені завдання новий колектив, адже більшість зірок, які уособлювали гру команди у попередні два роки, її залишили. Кістяк нинішньої «Волині» склали свої нинішні та колишні вихованці – у Луцьк повернулися Юрій Тетеренко, Віктор Хомченко, Владислав Шаповал та Андрій Ляшенко. Також прийшли ряд нових для Луцька виконавців – ветеран «Колоса» з Ковалівки нападник Олександр Бондаренко, Антон Євдокимов з рівненського «Вереса», Євген Протасов з «Олександрії» та височенний молодий оборонець з одеського «Чорноморця» з донецьким корінням Максим Войтіховський. Зіграти цю суміш новобранців часу просто не було. Тож у першому матчі на суд глядачів вона постала сирою.

Не менш сиро виглядав і суперник, адже у «Кремені» теж відбулися кардинальні зміни, команду очолив екс-гравець збірної України Олександр Головко, прийшли нові гравці. За рівності можливостей гостям у цьому матчі просто пощастило більше. На старті матчу «Волинь» мала достатньо багато стандартних положень, з яких нічого не витиснула а «Кремінь» відкрив рахунок під час кутового – результативний удар головою на рахунку Бондаренка. До кінця тайму «хрестоносці» так і не створили більше жодної нагоди, хоча й значно більше володіли м’ячем. А от гості створили ще один момент і забили. Оборонці пропустили ривок Бичкова за навісною подачею, котрий випередив Неділька і відправив круглого у порожні ворота.

«Волинь» намагалася все виправити після перерви і навіть швидко відкивтала один гол. За фол у штрафному майданчику проти Приндети гостей влучним ударом з 11-метрового покарав Бондаренко. Ще більш явне порушення у карному «Кременя» за кілька хвилин вже було на самому Бондаренкові, але арбітр не наважився зразу ж вдруге вказати на «точку».

Розвинути локальний успіх лучанам завадило вилучення Євдокимова у середині тайму, а гості навпаки використали чисельну більшість і знову довели перевагу до двох голів. Четверо оборонців «Волині» не змогли втримати одного Сорокіна, котрий завершив свій сольний прохід ударом у протихід Недільку. За чотири хвилини до завершення основного часу несподівано забив Протасов, котрий наважився на удар у ближній кут від воротаря, а Олійник свою команду не врятував. Потім один за одним арбітр вилучив двох гравців «Кременя», але це не допомогло лучанам бодай зрівняти рахунок. Часу було замало, та й видумки в атаці бракувало теж.

Наступний матч «Волинь» зіграє в гостях у новачка першої ліги «ВПК-Агро», який проводить домашні матчі у Дніпрі на стадіоні «Метеор».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися