Цигани за допомогою гіпнозу намагалися проникнути у квартиру лучанина
Волинь

Цигани за допомогою гіпнозу намагалися проникнути у квартиру лучанина

6 вересня 2020, 13:42
4
1
Сподобалось?
1

Інцидент стався вчора на вулиці Ярощука. Лучанин Мирослав повернувся додому з покупками, й не зачинивши двері на ключ, зайшов у квартиру, аби поставити сумки. Раптом він почув, що вхідні двері прочинилися і поспішив у коридор глянути, хто прийшов. На порозі чоловік побачив двох підлітків-циган. Один з них, дивлячись в обличчя господаря почав щось нашіптувати.

–  Я машинально нахилився аби зрозуміти, що він говорить, і раптом відчув що втрачаю сили. Все розумію, але нічого не можу робити. Я лишень міцно вхопився за ручку дверей і з останніх сил захлопнув їх. Ще секунда-друга і я б відключився, –  розповідає Мирослав і впевнений, що до нього застосували гіпноз.

Як каже чоловік, у дивному стані він перебував ще близько пів години, але встиг зателефонувати сину, який живе поруч. Вони самі організували пошуки підлітків-ромів, і натрапили на них за головним корпусом Волинського національного університету. Помітивши переслідувачів, хлопці втекли. Однак, згодом, за орієнтуванням їх затримали патрульні і доставили у Луцький міськвідділ поліції. З підлітками провели профілактичну бесіду, зробили їхні фото, «відкатали» відбитки пальців й, оскільки будь-що пред’явити їм було складно, передали старшим родичам, які приїхали у відділок.

Як розповіли у поліції, хлопці – члени чисельної групи ромів із Закарпаття, які подорожують Україною. Зокрема до Луцька вони перебралися з Рівного. Ймовірно наступним пунктом призначення буде Львів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 1
    1

    Тварини.

    6 вересня 2020, 16:21
    Відповісти
  • Жах
    Жах

    Відірвати їм яйця...

    6 вересня 2020, 18:30
    Відповісти
  • гитлер
    гитлер

    в концлагерь

    6 вересня 2020, 20:48
    Відповісти
  • лучанин
    лучанин

    їх треба знищувати, як колись німці робили

    7 вересня 2020, 12:15
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися