На Волині журналіст іде у мери
Волинь

На Волині журналіст іде у мери

9 вересня 2020, 15:54
0
0
Сподобалось?
0

Журналіст із 30-річним досвідом Ігор Чайка – корінний ковельчанин – вирішив боротися за честь очолити Ковельську територіальну громаду. Таке рішення для когось стало несподіваним, а для Чайки це виважений крок.

Про свої наміри Ігор Чайка заявив, як і належить тележурналістові, емоційним відеороликом «Чому я йду на вибори?», який опублікував у Фейсбуку на офіційній сторінці.

«Моя професія дає глибоке розуміння процесів, які відбуваються і які для багатьох часто лишаються не такими очевидними. Тому знаю, де і в чому прагну кардинальних змін. Друге місто в області за наповненням бюджету, потужний логістичний центр, українські транспортні ворота у Східну Європу повинне мати належний вигляд й відповідний план розвитку, – каже Ігор Чайка. – Іду в мери, бо Ковель – мій дім, а не бізнес-проєкт за людські гроші. Бо хочу прозору та відповідальну владу, щоб ковельський бізнес розвивався, щоб за бюджетні кошти роботи виконували ковельські компанії, щоб створювалися нові робочі місця, щоб якісно, а головне прозоро, ремонтувалися дороги та двори. Відкрите врядування повинне стати фішкою Ковеля, щоб кожен житель громади міг звернутися до самоврядців напряму і без зайвої бюрократії».

До речі, у Ігоря Чайки гарні шанси очолити ковельську міську громаду.

Відповідно до одного з останніх опитувань серед жителів громади, якби місцеві вибори відбулися найближчими вихідними, за нього проголосувало б значно більше виборців, ніж за інших потенційних кандидатів на цю посаду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися