«Волинь» не змогла обіграти сільську команду
Волинь

«Волинь» не змогла обіграти сільську команду

11 вересня 2020, 20:35
0
0
Сподобалось?
0

У другому турі першості луцька «Волинь» на правах клубу з історією та більш високим класом мала проекзаменувати новачка першої ліги команду «ВПК-Агро» із села Шевченківка Магдалинівського району Дніпропетровської області. Як мінімум за матч «аграріям» можна поставити «зарах», а от «Волинь» свого статусу не підтвердила.

«ВПК-Агро» – «Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Хомченко (25), 1:1 – Войтіховський (52).

«ВПК-Агро»: 12. Бубенцов, 18. Васильєв, 26. І. Білий, 15. Передистий, 20. М. Ляшенко (11. Тищенко, 69), 5. Терехов (22. Донгаузер, 89), 7. Кіча (17. Горбаченко, 76), 19. Красов, 3. Мілєсін, 8. Удод (29. А. Білий, 76), 25. Будняк.

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 33. Никитюк (6. Войтіховський, 53), 18. Приндета, 93. Цюпа, 8. Чачуа (5. Тетеренко, 63), 15. Приймак, 7. Протасов, 95. А. Ляшенко (26. Мартинюк, 79), 94. Хомченко (14. Кизилатеш, 59), Бондаренко (23. Богомаз, 71).

Сільська команда «ВПК-Агро» для першої ліги на весь сезон орендувала колишній домашній стадіон ФК «Дніпро» - «Метеор». Колись відома арена нині не у найкращому стані. Особливо уваги потребує газон, на якому трави бракує, а ям забагато.  Але, як то кажуть, команди були в рівних умовах.

Перший тайм пройшов за повного домінування «Волині». Схоже, господарі матчу дещо побоювалися гостей і проявляли аж занадто багато поваги, до суперника. Тому цілком логічним виглядав гол Віктора Хомченка, який підсумував затяжний стартовий штурм від «хрестоносців». Також був момент в Анлрія Ляшенко, а Євген Протасов поцілив у каркас воріт Андрія Бубенцова. Але після взяття воріт підопічні Василя Сачка збавили оберти.

У перерві головний тренер «аграріїв» Сергій Соловйов, очевидно, зумів пояснити, що «Волинь» це не гранд, а такий же учасник першої ліги. І другий тайм почався уже з наполегливих атак «ВПК-Агро». Дивідентів господарям поля довго чекати не довелося. Уже на 51-й хвилині Іван Будняк після прострілу з флангу метрів з чотирьох переправив м’яч у ворота. Домінування «аграріїв» тривало увесь другий тайм. Господарі більше й гостріше атакували. Але було б перебільшенням назвати хоч один з моментів на 100 відсотків гольовим. Не могла хорошими нагодами похвалитися й «Волинь». Тож матч цілком закономірно завершився внічию з рахунком 1:1.

Друга поспіль невиразна гра луцької команди залишає її у нижній частині турнірної таблиці. Слід розуміти, що втрату очок «хрестоносці» допустили у протистоянні з не найсильнішими суперниками. Поки Василь Сачко все ще займається доукомплектуванням команди. Награвати ж склад доведеться за ходом сезону. Отож уболівальникам потрібно всерйоз запастися терпінням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися