Не пустили на атракціон дитину з ДЦП: як у луцькому парку залагодили прикру ситуацію
Волинь

Не пустили на атракціон дитину з ДЦП: як у луцькому парку залагодили прикру ситуацію

15 вересня 2020, 21:19
0
0
Сподобалось?
0

Представник КП «Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки» Павло Цапюк домовився із батьками 10-річного хлопчика з ДЦП, якого на вихідних не пустили на «Веселі гірки», що прокатає його на усіх можливих атракціонах.

Про це повідомляє ІА Конкурент.

«Мені вчора написала ця пані, ми з нею побалакали на гарних тонах. Я не готовий сказати, що працівник зробив дуже незаконну річ, адже з практики в парку справді було декілька випадків, коли батьки з дитиною, у якої були певні протипоказання, йшли кататися на атракціонах, а потім, коли дитині ставало зле, батьки кидалися на оператора, мовляв, чому не повідомили список діагнозів. А оператор не має права попросити довідку медичну абощо», – зазначив Цапюк.

Він наголосив: для нього головне – аби в дитини не відклалася ця ситуація в пам'яті.

«Хочу із ним зустрітися, познайомитися, компенсувати йому цю річ морально. Адже видно, що вони каталися на атракціонах раніше. Мене ця ситуація зачепила не як людину з парку, а по совісті. Я розумію людей, які працюють в парку, з якими я дотичний. І не можу пояснити, чому так сталося вчора, адже раніше вони каталися. Можливо, оператор помітив поведінку і перепитав. Я зв'язався з ними і чекаю від них дзвінка. Вони пообіцяли, що наберуть», – розповів представник КП.

Також він зазначив, що на сторінці парку у соцмережі планують порушити таку тему. Зокрема, повідомити, що у парку готові катати діток з інвалідністю, проте якщо батьки братимуть відповідальність за їхню реакцію на себе.

«Насправді такі випадки – це рідкість. Прикро, що ця ситуація вийшла одразу на публіку, якби жінка мені одразу написала, думаю, ми все залагодили б і задовільнили дитину», – наголосив Павло Цапюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися