На Волині два села лишаться без газу
Волинь

На Волині два села лишаться без газу

17 вересня 2020, 09:32
0
0
Сподобалось?
0

17 вересня 2020 року в зв’язку з проведенням спеціалістами АТ «Волиньгаз» ремонтних робіт у селах Бірки та Вітуле Любешівського району припинять газопостачання з 08:00 до 17:00.

За вказаними адресами мешкає Бірки- 335 абонентів, Вітуле - 62 абоненти, загальна кількість - 397 абонентів, повідомляє АТ «Волиньгаз».

У ході робі буде виконана заміна газового обладнання (ШРП) у відповідності до затвердженого Плану розвитку АТ «Волиньгаз». Проведення даних робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу у побуті.

Користувачів попереджають: виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу у побуті!

Відновлення газопостачання відбудеться 17 вересня 2020 року після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях та відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ «Волиньгаз Збут» і плату за розподіл (доставку) природного газу АТ «Волиньгаз».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися