«Лівий» пенальті й поламаний ніс – як «Волинь» вилітала з кубка (відео спірних моментів)
Волинь

«Лівий» пенальті й поламаний ніс – як «Волинь» вилітала з кубка (відео спірних моментів)

17 вересня 2020, 12:28
0
0
Сподобалось?
0

У стартовому ж для себе матчі розіграшу кубка України з футболу луцька «Волинь» зазнала поразки і залишила турнір. Далі за трофей боротиметься франківське «Прикарпаття».

«Волинь» – «Прикарпаття» – 0:1

Гол: 0:1 – Барчук (29 – з пенальті).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 6. Войтіховський, 11. Шаповал, 93. Цюпа, 25. Євдокимов (48. Миронюк, 46), 15. Приймак, 8. Чачуа (16. Рябов, 46), 7. Протасов, 98. Ляшенко (36. Кристін, 86), 9. Бондаренко (17. Кобзар, 63).
«Прикарпаття»: 24. Піцан, 22. Януш, 27. Бочкур – к, 5. Мелінишин, 12. Сікач, 21. Сондей (89. Шпирка, 78), 8. Вацеба (77. Дитко, 78), 17. Семотюк (6. Дербах, 61), 19. Волошинович (15. Воробчак, 61), 7. Кузьмин, 90. Барчук (4. Пастух, 87).

Якщо сказати, що перед кубковим матчем головний тренер «Волині» Василь Сачко мав проблеми, то це нічого не сказати. У команді стався спалах коронавірусу. Захворіли одразу восьмеро футболістів, медики та працівники клубу – загалом 13 людей. На стартовий склад Сачко ще нашкріб футболістів основу, правда декому випало зіграти не на своїй позиції. А ось підсилення з лави запасних суцільно складалося з гравців «Волинь-2», які виступають у другій лізі.

Як не парадоксально у перший тайм, коли на полі були досвідчені футболісти, «хрестоносці» провалили, молодь з лави запасних загострила гру.

Напевно команди пішли б на перерву за нульової нічиєї, якби не призначений арбітром 11-метровий у ворота лучан. Провину записали на капітана «Волині» Сергія Сімініна, мовляв він зіграв рукою, хоча відеоповтори вказують на інше. Цікаво, що у другому таймі був епізод, коли гравець команди гостей рукою перекрив шлях м’ячу, який летів точно у ворота, але арбітр зі Львова Роман Блавацький цього разу навпаки нічого не побачив. Не було адекватно реакції й на грубість Ростислава Волошиновича, якому особливо кортіло хоч якось відзначитися у матчі проти своєї колишньої команди. Зрештою Волошинович зламав ніс своєму буквально вчорашньому партнеру по «Волині» Івану Цюпі. За це Ростислав отримав всього «гірчичник», і то після того, як йому на це вказали гравці «Волині».

Луцький клуб зібрав в одному відео усі ці спірні моменти.

Звичайно всі ці фактори вплинули на результат, але, ніде правди діти, «Волинь» нині об’єктивно виглядає слабко. Наступний тур у чемпіонаті з тернопільською «Нивою» лучани пропустять через карантин у клубі, і є час добряче подумати й попрацювати над помилками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися