Автотроща на Львівщині: за кермом вантажівки був волинянин
Волинь

Автотроща на Львівщині: за кермом вантажівки був волинянин

17 вересня 2020, 13:23
0
0
Сподобалось?
0

На автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Виннички Пустомитівського району 16 вересня близької 14:30 трапилась аварія за участи 6 автомобілів. За кермом вантажівки був мешканець Нововолинська.

Про це повідомляє пресслужба поліції області. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій тягача «Вольво» з напівпричепом, зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», який,  у свою чергу, зіткнувся з легковиком «Рено Логан», той – з легковиком «БМВ», і далі – з ще одним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та тягачем «Мерседес» з напівпричепом. Усі транспортні засоби рухались в одному напрямку.

Тягачем «Вольво» керував 26-річний житель міста Миколаїв, мікроавтобусом «Мерседес» - 43-річний львів’янин, «Рено Логан» - мешканець міста Нетішин віком 54 роки, «БМВ» - 46-річний житель Київщини, ще одного буса «Спринтер» - мешканець Турківського району віком 41 рік та тягача «Мерседес» - 52-річний житель міста Нововолинськ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Рено» та його 53-річний пасажир, а також водій та 46-річний пасажир «БМВ». Також за медичною допомогою звернувся 59-річний львів’янин, який перебував поруч із місцем зіткнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися