Що відомо про нового заступника голови Волинської ОДА
Волинь

Що відомо про нового заступника голови Волинської ОДА

18 вересня 2020, 13:10
0
1
Сподобалось?
1

Представили першого заступника голови Волинської облдержадміністрації, уродженця Луганщини Сергія Мовенко. 

Від 18 вересня чиновник приступив до виконання службових обов'язків, пише "Суспільне"

На посаді першого заступника голови ОДА Сергій Мовенко куруватиме питання соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти та інфраструктури в області. До цього Мовенко був заступником голови Маневицької РДА.

Сергію Мовенку 33 роки. Народився 1 жовтня 1986 року в місті Перевальськ Луганської області. Ступінь бакалавра права здобув у Міжнародній Академії управління персоналом (м.Луганськ), ступінь спеціаліста з права – у Кримському економічному інституті Державного вищого навчального закладу "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана" (м.Сімферополь).

Трудову діяльність розпочав 2008-го в Державній кримінально-виконавчій службі України та в інших органах Нацполіції. З грудня 2019 по липень 2020 не працював. 14 липня цього року став заступником голови Маневицької РДА.

Згідно з останньою декларацією про доходи, Мовенко був зареєстрований у місті Алчевськ Луганської області. На банківських рахунках новий заступник голови ОДА зберігав 1 тисячу доларів США, у його дружини в банку – 8170 гривень.  Готівкою задекларував 150 тисяч гривень та 5 тисяч доларів. Дружині належить готівкою 200 тисяч гривень та ще 15 тисяч доларів США.

У власності чиновника квартира в Алчевську. Дружина Мовенка володіє магазинами на Луганщині та у Харкові. 87 метрів квадратних та 222 метри. Торік під час служби в Нацполіції заробив - 187426 гривень. Дружина підприємець отримала дохід - 816670 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися