Палиці подарували квартиру у Луцьку за 2,7 мільйона
Волинь

Палиці подарували квартиру у Луцьку за 2,7 мільйона

18 вересня 2020, 15:43
0
0
Сподобалось?
0

Народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця отримав у подарунок від свого батька квартиру вартістю 2,7 мільйона гривень.

Таку інформацію політик вказав у формі змін до декларації про майно і доходи, яку оприлюднив 16 вересня 2020 року, – передає Центр журналістських розслідувань Сила Правди.

Ігор Палиця отримав квартиру у подарунок від батька Петра Палиці 12 вересня цього року. Її площа – 423,1 квадратних метра. Вартість такої нерухомості за останньою грошовою оцінкою становить 2,7 мільйона гривень.

За інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, квартира знаходиться на вул. Пушкіна, 4, що у центрі Луцька. Родина Палиці живе там уже тривалий час, а самого політика там неодноразово помічали під час його перебування у Луцьку.

До слова, у своїй декларації за 2019 рік Ігор Палиця не вказав жодного житла, яке було б у його власності. Зокрема, він зареєстрований у квартирі у місті Яремче. Проте її власником вказане товариство з обмеженою відповідальністю «Буковель». Він також орендує квартиру у Києві, площею 626,80 кв м, яка належить його колишній дружині Оксані Палиці. Як раніше повідомляли журналісти програми «Схеми», це житло розташоване в елітній багатоповерхівці на Грушевського, 9а, де до обрання на посаду Президента України мешкав Володимир Зеленський. В ексдружини він також орендує п’ять паркомісць загалом на 73 квадратних метри у Києві.

Також у користуванні Ігоря Палиці у 2019 році перебував офіс, площею 318,2 м кв., який належить ПрАТ «БФК» Глобал Естейтс». Окрім того, нардеп орендував ще два офіси у Луцьку. Один з них, площею 93,11 кв. м., – у ТОВ «Інвест-Контур», інший – 212 кв м., – у Волинської обласної ради.

Напередодні в інтерв’ю «Українській правді» Ігор Палиця розповів, що його ексдружина (яку він, проте, продовжує називати дружиною, – ред.) та донька з вересня повертається жити в Україну і пообіцяв після Нового року задекларувати усе майно і бізнес, який зареєстрований на членів сім’ї.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися