На Волині придбали 5 нових автомобілів «швидкої»
Волинь

На Волині придбали 5 нових автомобілів «швидкої»

21 вересня 2020, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав п’ять нових автомобілів «швидкої допомоги» Citroen типу В.

Про це розповів очільник центру Володимир Шмаль, пише ІА Волинські новини.

З його слів, автомобілі придбали за кошти Національної служби здоров’я в рамках програми боротьби з COVID-19. Одне таке авто коштує 1 мільйон 960 тисяч гривень без ПДВ.

Очільник центру повідомив, що автомобілі підуть на забезпечення спеціалізованих бригад, які найбільше виїжджають до хворих з СOVID-19 та транспортують хворих з тяжкими формами перебігу коронавірусу з районних лікарень до Луцька або хворих з дому, яких лікують сімейні лікарі, але стан їх погіршується.

«Автомобілі обладнанні киснем, адже хворі наCOVID-19 в першу чергу при перевезеннях мають його отримувати», – зазначив Володимир Шмаль.

Відзначимо, що два автомобілі залишаться в Луцьку, зокрема в першому та другому міських відділеннях, один автомобіль передадуть в Ківерці, ще один – у Маневичі. Також одну швидку передадуть в Любомль, оскільки поблизу знаходься найбільший міжнародний пункт пропуску «Ягодин», тож там дуже потрібна спеціалізована бригада.

Володимир Шмаль відзначив, що таких автомобілів в області тепер десять, адже в серпні отримали три автомобілі, ще дві швидкі – близько двох тижнів тому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися