Лучанка віддала 8 тисяч телефонному шахраєві
Волинь

Лучанка віддала 8 тисяч телефонному шахраєві

25 вересня 2020, 16:12
0
0
Сподобалось?
0

Працівники Луцького відділу поліції за декілька годин «вичислили» телефонного шахрая.

Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє поліція Волинської області.

«Доброї ночі, ваш син потрапив у ДТП, терміново потрібні гроші», – з такими словами о 2 годині ночі до літньої пенсіонерки зателефонував невідомий. Розгубившись, 82-річна жінка погодилася на всі умови зловмисника, наготувала кошти і вже через деякий час передала йому 8 тисяч гривень. Опісля, зателефонувавши до сина, лучанка зрозуміла, що стикнулася з шахраями, тому негайно повідомила до поліції.

Поліцейські взяли в жінки всі важливі покази та негайно розпочали пошуки. Завдяки злагодженим діям правоохоронці вже близько 20 години вийшли на слід шахрая та спіймали його.

Зловмисником виявився 29-річний уродженець Луганської області. За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомили про підозру у вчиненні злочину. До слова, санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися