«Волинь» взяла скандального нападника
Волинь

«Волинь» взяла скандального нападника

29 вересня 2020, 16:48
0
1
Сподобалось?
1

У ФК «Волинь» продовжують підсилюватися перед наступними матчами чемпіонату України. Так, «Хрестоносцями» стали двоє нових футболістів – 32-річний скандальний нападник Ігор Сікорський та орендований  у «Руха» півзахисник Богдан Оринчак.

Попереднімклубом Сікорського був одеський «Чорноморець», за який він встиг провести лише два матчі. Перед тим футболіст виступав за першоліговий «Агробізнес» з Хмельниччини. Попри хорошу результативність - вісім голів у дев’яти матчах – клуб вигнав нападника. Причиною стала поїздка Сікорського до Росії. Фотографії з неї він викладав у соцмережі, розмірковував про «нашу історію» та захоплювався Санкт-Петербургом.

Пізніше футболіст коментував інцидент і російським ЗМІ. «Ви думаєте, якщо мене вигнали з «Агробізнесу», то інші команди не візьмуть?» - хизувався Сікорський.

Відзначимо, що нинішнє керівництво «Волині» уже не вперше проявляє безпринципність до таких ситуацій. Нині за клуб виступає оборонець Віталій Приндета, котрий у час україно-російської війни захищав кольори спортивного клубу армії з Хабаровська.

Перед запрошенням двох новачків луцький клуб розігрвав угоди з двома іншими футболістами, які тільки-но прийшли у команду влідтку - Євгенієм Євдокимовим та Владиславом Шаповалом.

Нагадують, що 1 жовтня «Волинь» зіграє перенесений матч 3-го туру чемпіонату України в Першій лізі проти тернопільської «Ниви». Гра відбудеться у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок – 18:30.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися