Як склалася доля 13-річного хлопчика з Волині, від якого відмовилася мати
Волинь

Як склалася доля 13-річного хлопчика з Волині, від якого відмовилася мати

1 жовтня 2020, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

На Волині мати запроторила у психіатричну лікарню рідного 13-річного сина. У той час, коли підліток там жив, жінка не тільки не провідувала дитину, а й через суд позбавила себе материнських прав. 

Матір 13-річного Іллі Лілія Білінець настільки ненавидить сина, що навіть не хоче чути його ім’я, а усі його речі спалила. Не потрібен хлопчик і рідному батьку. Чоловік має свою відмовку, мовляв, немає власного житла та й його теперішня дружина категорично проти того, щоб Ілля жив з ними. Більше того, він також домагається, аби його позбавили батьківських прав.

Своє рішення відмовитися від дитини Лілія пояснює жахливими вчинками Іллі. Відомо, що проблеми з хлопчиком почалися з першого класу – дитина стала агресивною, кидалася на інших школярів. З того часу, за словами жінки, Ілля також тероризував сім’ю: душив та знущався над молодшим братиком, бив сестру. Також хлопець сокирою порубав двері та вікна будинку, часто тікав з дому, крав речі та розпивав спиртне. Свою вину у поведінці Іллі сама матір не бачить, і, каже, що не може пояснити вчинки сина. Однак, у соцслужбі Віснику розповіли, що проблема не так в дитині, як в матері. Ілля заважав влаштовувати їй своє особисте життя. Хлопчик болісно сприйняв те, що жінка вчетверте вийшла заміж, бо потребував уваги. Окрім того, Лілія неодноразово била і прив’язувала до ліжка Іллю, щоб він їй не заважав. Ось ця агресія і наростала в дитини, тож, хлопець почав проявляти її до оточуючих.

Врешті-решт Лілія запроторила сина у психіатричну лікарню і п’ять місяців не цікавилася його життям. Після такої тривалої розлуки Ілля зі сльозами на очах попросив вибачення у матері. Хлопчик пообіцяв, що більше не буде робити нічого поганого та ображати рідних, лиш би мати не покидала його. Жінка, обіймаючи сина, сказала, що не вірить у його щирість і не зможе забрати. Відмовився це робити і батько. На прохання Іллі залишитися з ним, він вкотре попросив, щоб його позбавили батьківських прав.

Тож, дитина виявилася непотрібною нікому, фактично, сиротою при живих батьках. Однак, бабуся хлопчика вирішила дати йому ще один шанс і забрала жити до себе. Та вже через два тижні нерви жінки не витримали, і вона відмовилася від онука. Бабуся розповіла, що хлопець влаштував вдома жахливу пожежу: згорів хлів та все приладдя у ньому, а також верх хати, в якому жила сім’я.

Після масштабної пожежі, в якій ледь не загинули рідні Іллі, поліцейські ув’язнили хлопця і відправили у Дніпро до дитячого розподільника. Уже найближчим часом його переведуть до школи соціальної реабілітації у Запоріжжі, де протягом 9-ти місяців з ним будуть працювати психологи.
Зараз доля хлопчика залишається невизначеною. Чи зможе він врешті-решт віднайти люблячу сім’ю і отримати ту батьківську любов, якої йому завжди не вистачало? Це покаже лише час.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися