У луцькому парку висадили дерева письменники з Польщі, Білорусії та України
Волинь

У луцькому парку висадили дерева письменники з Польщі, Білорусії та України

5 жовтня 2020, 09:23
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку письменники з Польщі, Білорусії та України у парку висадили ясени. Таку акцію організували під час міжнародного літературного фестивалю, що відбувся цими вихідними на Волині.

Про це повідомили в ефірі ТСН.

Ідея, кажуть організатори, виникла спонтанно. Одразу вирішили – садитимуть саме ясени. Адже цього літа буревій повалив двохсотлітній Лесин ясен біля Луцького замку. Під ним, за легендою, любила відпочивати та писати вірші Леся Українка. Митці вірять, нові ясени приживуться – і у цьому сквері в майбутньому планують організовувати літературні читання та імпрези.

"Мені здається, що письменники мають садити дерева, бо книжки робляться з дерев. Тобто це інвестиція у наші майбутні книжки. Це по-перше, а по-друге, Луцьку, який має цей міжнародний фестиваль, пора вже залишати сліди на своїй територій, ось цій літературній", - говорить письменник і автор ідеї Андрій Любка. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 127
    127

    Андрухович часом не приймав участі в цьому дійстві? Чудові вірши присвятив українським класикам Автори / Юрій Андрухович (1960) / Вірші Bad Company Грицько – як усі тенори, педераст. Іван – бонвіван, франкмасон, фармазон. Тарас – пияк і шланH, особливо на службі. Панько – графоман, а Марко – гермафродит. Панас мудодзвін, Борис буквоїд, Якович – атеїст кінчений, духовидець. Леська і Олька лесбіянки.

    5 жовтня 2020, 12:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися