У Луцьку затримали 17-річного хлопця з наркотиками
Волинь

У Луцьку затримали 17-річного хлопця з наркотиками

5 жовтня 2020, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

Луцькі патрульні за вихідні виявили чотирьох лучан з наркотиками.

Як інформує пресслужба поліції області, у суботу, 3 жовтня, на вулиці Бенделіані патрульні в 17-річного хлопця виявили електронні ваги та 6 згортків невідомої речовини, ймовірно, наркотичної.

Цього ж дня ТОРівці у парку 900-річя Луцька у одного з чоловіків помітили пачку від цигарок, в якій знаходився згорток із подрібненою речовиною зеленого кольору, рослинного походження, зовні схожа на наркотичний засіб – канабіс.

Наступного дня поліцейські отримали виклик про бійку на проспекті Відродження. На місці інспектори знайшли у п’яного 35-річного чоловіка 2 поліетиленові пакети з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну – амфетамін, та 1 поліетиленовий пакет із зеленою подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на наркотичну – канабіс. А також знайшли кастет.

А цієї ночі патрульні отримали орієнтування про те, що в автомобілі Volkswagen Passat, який їхав у Луцьку, можливо, є наркотичні речовини.

Під час зупинки автомобіля на вулиці Набережній невідомий із передніх пасажирських дверей викинула поліетиленовий пакет білого кольору. Патрульні встановили, що він може містити наркотичні речовини.

У всіх випадках патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися