Луцькі лікарі розповіли про стан жорстоко побитих батьком малюків
Волинь

Луцькі лікарі розповіли про стан жорстоко побитих батьком малюків

5 жовтня 2020, 15:59
0
0
Сподобалось?
0

Лікарі волинської обласної лікарні розповіли про стан п'ятьох дітей, яких напередодні побив батько.

Двох з них нині госпіталізовані, одна дитина у реанімації, – розповіла Суспільному лікарка-анестазілогиня Надія Катаман.

У відділенні реанімації та анестезіології перебуває 5-річний хлопчик. Його стан, кажуть лікарі, – важкий. У дитини медики діагностували – закриту черепно-мозкову травму важкого ступеня, струс мозку важкого ступеня, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням.

«Він виконує все і боїться сказати, що в нього болить. Хлопчик дуже наляканий, у нього емоційний стрес», – каже Надія Катаман.

Хлопчика та ще чотирьох його братів та сестер побив нетверезий батько про це лікарям розповіла матір дітей. Напередодні, 4 жовтня, вона разом з дітьми звернулася до Рожищенської районної лікарні.

Після огляду – дітей направили до обласного дитячого територіального медичного об'єднання. Маму та дітей госпіталізували.

У трьох діток виявили синці. Мама з ними провела ніч в обласній дитячій лікарні у приймально-діагностичному відділенні. Сьогодні зранку їх виписали додому, – розповіла лікарка.

Ще одна дівчинка зі струсом мозку переведена у відділення неврології. Найважчий п'ятирічний хлопчик. Про переведення його з реанімації, поки не йдеться. Лікарі кажуть, що діти пробудуть у лікарні щонайменше тиждень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися