У Луцьку водій тролейбуса образив матір з дитиною на інвалідному візку
Волинь

У Луцьку водій тролейбуса образив матір з дитиною на інвалідному візку

6 жовтня 2020, 18:46
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку мама хлопчика з інвалідністю розповіла про конфлікт із водієм тролейбуса.

Допис обурення лучанка Світлана Косинець розмістила у Фейсбуку. За її словами, водій тролейбуса відмовився стати на зупинці таким чином, щоб жінка могла самотужки завезти візок із сином у транспортний засіб, і почав кричати на жінку.

«Початок дня виявився не дуже добрий. Треба було мені з Максимом попасти в район Глобуса. Ранок. Десь о 9:30 ми, як завжди, рушили пішки, але коли дійшли до зупинки «18 Гімназія», під’їхав тролейбус №1 з низькою посадкою. Дуже зраділа, адже так щастить рідко.

Тролейбус, на жаль, зупинився так, що зайти ми не змогли. Підійшла на передні двері до водія і попросила під'їхати ближче. І почалося...

– Як я маю під’їхати? Там яма!

– Мені що, людей облити?

– Дзвоніть, хай вам ремонтують дороги, тоді під’їду.

Він кричав. Реально кричав. Я геть не чекала такої реакції. Подібні ситуації у мене вже були, але водії завжди трохи ближче під’їздили до тротуару, і ми спокійно заходили.

На мої слова, що я не можу занести візок і що він керує транспортом, у який ми візком маємо зайти без проблем, його крики почалися наново.

Тоді я попросила його вийти й допомогти мені занести візок в тролейбус. Одночасно з моїми словами з транспорту вийшли дві дівчинки з пропозицією допомогти. Але я не дозволила. Вони малі, юні, можуть не втримати, бо я сама не впевнена, що змогла б в тій ситуації вхопити візок, стоячи в тролейбусі (інакше ніяк) і засунути його. Водій, звісно, не вийшов, але таки під’їхав. Диво, нікого не облив.

В тролейбусі продовжував кричати. Я попросила його не кричати. Я не покататися просто так до нього сіла. Людей було мало, може з десяток, не більше. Оті дівчатка і люди старшого віку.

За трохи у Максима почали труситися ноги, є у нього таке. Я нагнулася, щоб поставити їх зручніше, щоб той тремор припинився, і тут тролейбус різко загальмував. Я влупилася лобом в перила, і тепер маю 2 синяки. Я не хочу думати, що людина виявилася настільки підлою, що скористалася моментом і помстилася, хоч усі навколо й почали казати, що спеціально це зробив.

Луцьке Підприємство Електротранспорту, навчіть, будь ласка, своїх водіїв нормально паркуватися, щоб люди з візками чи на візках могли безпроблемно зайти і вийти з тролейбуса, який і так зазвичай єдиний на маршруті. Навчіть їх бути чуйними і людяними. Навчіть їх добросовісно виконувати свою роботу.

Не всі водії у вас такі. Я завжди згадую з теплотою і вдячністю молоденького водія, який їздив на тролейбусі з низькою посадкою 2 маршруту десь біля 14 години ще тоді, коли вони курсували по Молоді. Він завжди так під'їздив до зупинки, що я без проблем завозила візок. А ще він на розбитій і понищеній зупинці біля магазину "Бджілка" навпроти 18 Гімназії, паркувався так, що я теж легко і просто могла виїхати з тролейбуса.

А сьогодні день інформування про ДЦП...» – пише жінка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися