У Луцьку помер відомий лікар-невролог
Волинь

У Луцьку помер відомий лікар-невролог

7 жовтня 2020, 12:13
0
0
Сподобалось?
0

Відійшов у вічність Микола Леонтійович Потолочний – відомий лікар-невролог, який завідував впродовж 27 років неврологічним відділенням Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це повідомляє пресслужба медзакладу.

Свій професійний шлях Микола Леонтійович розпочав у 1960 р. і завершив у 2018 р. Етапами його лікарської діяльності були: лікар-невролог, завідувач неврологічного відділення та заступник головного лікаря обласної лікарні Ліксанупру, завідувач неврологічного відділення обласної клінічної лікарні та обласний позаштатний спеціаліст з неврології управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

"За свій 60-ти річний трудовий шлях Микола Леонтійович був свідком та активним учасником розвитку неврологічної служби, розвитку неврології, як науки та як практичної спеціальності. Від тонкощів топічної діагностики, яку знав досконально, і на якій базувалась постановка діагнозів у неврологів попередніх поколінь, до сучасних високих медичних технологій таких, як МРТ, комп’ютерна томографія, церебральна ангіографія, нейроміографія, електроенцефалографія та інші", - написали на сайті лікарні.

В очолюваному ним відділенні концентрувались найважчі хворі області із патологією центральної нервової системи та церебро-васкулярними хворобами. На базі відділення проходили інтернатуру або стажувались практично всі неврологи області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися