Волинський священник відвіз консервацію на Луганщину
Волинь

Волинський священник відвіз консервацію на Луганщину

9 жовтня 2020, 14:07
0
0
Сподобалось?
0

На початку жовтня настоятель храму УПЦ села Оконськ Маневицького району протоієрей Олександр Лановий разом із співвітчизниками відвідав Гірську обласну спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат, яка знаходиться у Луганській області.

Священник зустрівся з директором закладу та передав продукцію консервного цеху ДП «Маневицьке лісове господарство». Зокрема передали соки березові, протерті лісові ягоди та консервовані овочі, йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ. 

Такий візит до школи-інтернат отець Олександр здійснив уже вдруге. Дітям до смаку продукція консервного цеху, всі охоче ласують варенням із лісових ягід та натуральними соками.

Директор закладу вкотре подякувала за посильну благодійну допомогу волонтерам та лісівникам, адже така підтримка необхідна та важлива у теперішній час. Діти від себе подарували бісерне дерево, яке зробили власноруч.

Отець Олександр – настоятель церкви с. Оконськ – волонтерством займається з 2014-го року, з того часу періодично возить допомогу хлопцям на полігони та передову. Саме через нього наші бійці мають змогу посмакувати дарами волинських лісів.

 

«У жовтні 2019 року мав можливість з’їздити та передати благодійну допомогу у м. Волноваха. Зустрівся з відповідальним по співпраці з цивільним населенням, які проживають на лінії розмежування. Благодійну допомогу військові передали одиноким людям та соціально незахищеним сім’ям», – розповідає отець Олександр.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися