«Волинь» не без труднощів обіграла аутсайдера
Волинь

«Волинь» не без труднощів обіграла аутсайдера

11 жовтня 2020, 20:04
0
0
Сподобалось?
0

Футбольний клуб «Волинь» дещо покращив своє становище у першій лізі, обігравши на виїзді останню команду турніру – херсонський «Кристал». Але ця перемога не була яскравою і розстановка сил у грі аж ніяк не відповідала різниці у класу між командами.

«Кристал» – «Волинь» – 0:1

Голи: 0:1 – Сікорський (61 – з пенальті).

«Кристал»: 1. Герасименко, 89. Крутін, 2. Малиш, 3. Жовтюк, 4. Карась, 33. Бородай, 6. Кучер, 91. Ольховіков, 9. Семенина (77. Цибульський, 62), 11. Гливий (45. Клюєв, 70), 10. Барладим.

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 4. Болденков, 6. Войтіховський, 93. Цюпа, 14. Кизилатеш (5. Тетеренко, 79), 15. Приймак, 16. Рябов, 7. Протасов (26. Мартинюк, 88), 89. Ляшенко (10. Оринчак, 56), 77. Сікорський (9. Бондаренко, 71).

Вилучення: Приймак (91 – друге попередження).

До Херсону «Волинь» прибула уже практично в оптимальному складі, а от «Кристал», котрий і без того ще не може призвичаїтися до першої ліги і не набрав жодного очка, навпаки якраз потрапили у коронавірусну пастку.

До першого тайму у виконанні «Волині» питань практично немає. Лучани повністю контролювали гру, надовго закриваючи херсонців у їхньому штрафному майданчику. Стовідсоткових моментів у підопічних Василя Сачка було не так вже й багато, проте вони були. Тож єдине питання юдо лучан – це реалізація. Особливо є за що на себе злитися Джемалю Кизилатешу, котрий не зміг забити у порожні ворота.

Другий тайм був уже не такий однозначний. «Волинь» домінувала, але уже не так сильно, моментів також поменшало. Але шанси відзначитися були у Кизилатеша й Протасова. Та вже вкотре з гри «Волинь» так і не забила. Переможний гол Ігор Сікорський провів з 11-метрового. «Кристал» же огризався і дуже болісно. Херсонці ще за рахунку 0:0 забили у ворота лучан. Проте суддівська бригада прийняла дискусійне рішення про відмінну взяття воріт, зафіксувавши фол у нападі. У середині тайму «Волинь» ще й лишилася у меншості й знову не уникла проблем на фініші матчу. Господарі поля заробили купу небезпечних стандартів поблизу воріт лучан, але чогось конкретного з них так і не витисли.

Ця перемога дозволила «Волині» піднятися на шосте місце у турнірній таблиці. Наступний матч 16 жовтня у Луцьку із «Металістом-1925».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися