«Роботи тривають», - поліція про «коронавірусний» шпиталь в луцькому пологовому
Волинь

«Роботи тривають», - поліція про «коронавірусний» шпиталь в луцькому пологовому

16 жовтня 2020, 12:13
0
0
Сподобалось?
0

Поліція Волині назвала безпідставними публічні заяви окремих громадян про тиск на керівництво чи персонал Луцького пологового будинку, в якому облаштовують тимчасовий інфекційний госпіталь.

Пояснили, що правоохоронці лише контролюють виконання рішень комісії ТЕБ і НС та Луцької міської ради, повідомляє поліція області у Фейсбуку. 

"Саме завдяки діалогу поліції з керівництвом пологового будинку протест працівників закладу учора було припинено, а роботи з облаштування тут тимчасового інфекційного госпіталю для лікування хворих на COVID-19 тривають. 

Тому публічні заяви окремих громадян про тиск на керівництво чи персонал установи вважаємо безпідставними, адже раніше було досягнуто порозуміння. Поліція лише контролює виконання відповідних рішень і таким чином захищає права усіх людей.

За фактом подій, які відбувались учора, внесено відомості до ЄРДР за ст. 356 (самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника) Кримінального Кодексу України. Йдеться про можливі самоправні, всупереч установленому законом порядку, дії з боку керівника та інших працівників комунального закладу. Триває слідство", - зазначається  у повідомленні. 









Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися