На Волині листоноша розвозить пенсію на підводі
Волинь

На Волині листоноша розвозить пенсію на підводі

19 жовтня 2020, 15:39
0
0
Сподобалось?
0

Поштарський стаж у Ольги Хомик з Горохівського району на Волині – 31 рік. Працює вона три дні у тиждень. Жінка розповіла, щоб краще справлятися зі своєю роботою пересувається підводою.

Про це інформує Суспільне.

"Це Нюся (показує на кобилу - ред.), їй 5 років. Я мала іншу кобилку, років з 20 що я кобилкою їжджу. Якби не коник, то я не в силі, стільки розвезти", - ділиться жінка.

"Обіцяли, що будуть пошти закривати, ще щось. Я тільки прошу Бога, щоб їх не закрили. А що мені їхати в Горохів по пенсію чи ще кудись. А то мені все вдома", – каже 70-річна Глафіра Боса, яка отримує пенсію.

Спілкуватися з односельцями у цій роботі – найголовніше, каже листоноша.

"Треба говорити, кожного розуміти, знати як підійти. І просять тебе, і привези мені того і привези мені пенсію, кожного мусиш послухати. Я люблю з людьми працювати. І от коли в мене вихідний – неділя і понеділок, то мені вже вдома сумно", - розповідає жінка.

У відділенні пошти завжди людно, більшість відвідувачів - пенсіонери. Усього в селі дві поштарки. Одна з них возить газети та пенсію на скутері. Ольга ж каже, що свою кобилу на двоколісний транспорт не проміняє.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися