У Луцьку освятили університетську церкву
Волинь

У Луцьку освятили університетську церкву

20 жовтня 2020, 15:11
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбулося урочисте відкриття університетської церкви Святої Софії, яка розташована між лабораторним корпусом ВНУ імені Лесі Українки та школою №9.

20 жовтня освятили університетську церкву Святої Софії – Премудрості Божої. Чин освячення і першу Божественну літургію очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл, – пише Волинь.Правда.

Відомо, що служби у храмі відбуватимуться щонеділі та щосвята. Церква буде відкрита не тільки для студентів і викладачів університету, а для всіх вірян, зокрема, які живуть у навколишніх будинках.

«Університет виник саме в церковному середовищі. У всіх є потреба молитися до Господа, аби він дарував премудрість. Необхідно молитися, щоб наші рішення завжди були настільки зважені, щоб через роки вони не втрачали своєї доцільності», – розповів священник.

Він закликав усіх не соромитися черпати знання не тільки з досвіду, але й Книги Мудрості, Біблії. Священик наголосив, що завжди необхідно вставати та йти вперед: «Спасаються не ті, хто не помиляються, а ті, хто в результаті балансів вставання та падіння – завжди встають».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися