«Волинь» перемагає і наздоганяє трійку лідерів
Волинь

«Волинь» перемагає і наздоганяє трійку лідерів

21 жовтня 2020, 18:47
0
0
Сподобалось?
0

Луцькі футболісти виграли третій поспіль матч у чемпіонаті. «Волинь» обіграла на виїзді клуб «Альянс» із селища Липова Долина на Сумщині..

«Альянс» – «Волинь» – 0:2

Голи: 0:1 – Сікорський (45+2), 0:2 – Цюпа (60).

«Альянс»: 88. Важинський, 33. Пікуль – к, 4. Неплях, 17. Осадчий (44. Медведєв, 55), 78. Рогозинський (45. Меженський, 90+2), 8. Лучик (25. Шарай, 71), 9. Піднебенной, 99. Ярошенко, 7. Шарай, 13. Агапов, 77. Загинайлов (19. Зубков, 46).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 4. Болденков, 93. Цюпа, 7. Протасов (23. Богомаз, 88), 14. Кизилатеш (8. Чачуа, 64), 15. Приймак, 16. Рябов (5. Тетеренко, 83), 10. Оринчак (9. Бондаренко, 78), 77. Сікорський (98. Ляшенко, 78).

«Альянс» непогано розпочав сезон, але змушений був зробити перерву у чемпіонаті через епідемію коронавірусу. Майже місяць команда не могла хоча б якось тренуватися, адже уникли захворювання лише семеро футболістів. Відверто кажучи, сумчани виявилися не готовими провести весь матч на одному рівні. У першому таймі футболісти з Сумщини ще вели більш-менш рівну боротьбу із лучанами. «Альянс» навіть мав шанс вийти вперед. Забити у ворота Владислава Леванідова міг екс-гравець «Волині», котрий нині виступає за клуб з Сумщини, Євген Неплях. Він скористався помилкою капітана «хрестоносців» Сергія Сімінна й пробивав з хорошої позиції з меж штрафного майданчика, але не влучив у ціль. А вже у компенсований час до першого тайму «Волинь» використала один з небагатьох своїх шансів. Практично все для взяття воріт «Альянсу» зробив Богдан Оринчак, він обробив не дуже зручний м’яч після довгої передачі з протилежної половини поля, обіграв захисника, увірвався у штрафний майданчик й пасом практично відіграв голкіпера, отож Ігорю Сікорському залишалося не промахнутися з воротарського майданчика у порожні ворота. Ще на початку 45-хвилинки «Волинь» могла розраховувати на пенальті у ворота «Альянсу» за гру рукою у штрафному майданчику, однак арбітр в епізоді не розібрався.

Другий тайм був більш видовищним. Господарі поля помітно втомилися, але намагалися грати на зустрічних курсах. Лучани ж отримали більше вільних зон і розігрували швидкі комбінації. На 60-й хвилині автором голу міг би стати Євген Протасов, проте замість удару він вирішив віддати пас на Івана Цюпу, який вривався у штрафний майданчик господарів на ще зручнішу позицію, й партнер не підвів а гарматним пострілом увігнав «круглого» у дальній верхній кут воріт «Альянсу». Лучани мали достатньо хороших епізодів, щоб збільшити рахунок, був шанс на гол престижу й команди з Сумщини, але Владислав Шарай не зумів переправити м’яч у ворота після прострілу у воротарський майданчик.

Наразі цей матч можна назвати найкращим у виконанні «Волині» у сезоні, якщо у попередніх матчах залікові пункти команда вимучувала, то цього разу перемогла солідно. Тепер луцький клуб піднявся на четверте місце у турнірній таблиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися