На Волині готуються до приїзду Зеленського
Волинь

На Волині готуються до приїзду Зеленського

21 жовтня 2020, 20:44
2
0
Сподобалось?
0

22 жовтня на Волинь може приїхати президент Володимир Зеленський.

Серед об’єктів, які, ймовірно відвідає – птахофабрика у Володимирі-Волинському, дорога біля Устилуга, Звірівське лісомисливське господарство та новозбудована школа у селі Вербка Ковельського району, пише Суспільне.

Журналісти побували у селі Вербка і відвідало місцеву школу. Нині там працюють робітники, прибирають територію довкола навчального закладу.

Косять траву і фарбують бордюри: у школі на Волині готуються до приїзду Зеленського.

Біля входу до школи – робітники встановлюють декоративного млина. А на футбольному полі наносять свіжу розмітку.

До школи знімальну групу Суспільного не пустили. Працівники зачинилися зсередини і відмовилися спілкуватися з журналістами.

Про те, що в село має приїхати президент, жителька Вербки Любов Кулик каже, знає. Розповідає: до цього тут ніхто так старанно не прибирав. «Просто так, щоб весь народ, ті, що вдома сидять, на роботу не ходять зараз з совочком, відеречком? А так же ніхто не хоче», – каже жінка.

Школу у Вербці будували 3 роки. Роботи почалися за прем’єрства Володимира Гройсмана. Потім її включили до програми Зеленського «Велике будівництво». Цього року об’єкт завершили. Зі слів голови Дубівської громади Романа Троцюка, роботи вартували 74 мільйони гривень. Йдеться про будівництво спортивної зали, актової зали на 120 місць, їдальні, котельні. Нині в новозбудованій школі навчається 420 учнів, у дитсадку, що в старому приміщенні – 80 вихованців.

Зі слів керівниці відділу інформаційної політики обласної державної адміністрації Карини Мариневич, офіційної інформації про візит президента на Волинь наразі це немає.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Мешканка села
    Мешканка села

    Млин стоїть там від відкриття школи .А інтерв'ю більше видно не було в кого взяти .Прибирали прибиральниці які під час канікул ходять до праці і така їх робота.Нікому не показуйте оте відео бо засміють.

    21 жовтня 2020, 21:46
    Відповісти
  • ник
    ник

    нахер он нужен. це все строілось до нього.. брехати буде далі..

    21 жовтня 2020, 21:52
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися