Літак з Зеленським приземлився в Луцьку
Волинь

Літак з Зеленським приземлився в Луцьку

22 жовтня 2020, 10:28
0
0
Сподобалось?
0

Президентський борт приземлився на військовому аеродромі, що у місті Луцьку. Звідти вертольотами Мі-8 Володимир Зеленський із супроводом вилетів в село Вербка, що поблизу Ковеля.

Про це пише ІА Волинські новини.

Літак приземлився близько 10 години ранку, хоча очікували його з 9. Відомо, що президента зустрічали представники місцевої влади. Тут Зеленський та учасники поїздки пересіли у три вертольоти Мі-8, які прибули до Луцька ще вчора та вилетіли на Ковель.

Зазначимо, що візит гаранта – напівтаємний. В облдержадміністрації повідомили, що Офіс Президента не відкривав акредитації для журналістів, також не оголошував програму заходів.

В ЗМІ звучали різні версії причини візиту Зеленського. Дехто навіть повідомляв, що він прибув до Луцька, аби урочисто відкрити новозбудований світломузичний фонтан.

Проте, як стало відомо виданню, програма перебування президента буде вкрай коротка. Він відкриє школу, зустрінеться з головами ОТГ, за традицією проінспектує одну з відремонтованих доріг і вже о 14:00 планує вилетіти до Києва.

До слова, що шостий Президент України відвідував Волинь відносно нещодавно – в липні 2020 року. Тоді він також інспектував ще недобудований садочок та дорогу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися