«Волинь» вийшла на третю сходинку у першій лізі
Волинь

«Волинь» вийшла на третю сходинку у першій лізі

26 жовтня 2020, 20:09
0
0
Сподобалось?
0

Луцький клуб зіграв черговий матч чемпіонату. «Хрестоносці» приймали на своєму полі житомирське «Полісся», яке до зустрічі з «Волинню» ще не знало гіркоти поразок у нинішньому сезоні. Не заслужили програшу гості й цього разу.

«Волинь» – «Полісся» – 1:0

Гол: 1:0 – Оринчак (72).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 4. Болденков (6. Войтіховський, 34), 18. Приндета, 93. Цюпа, 14. Китзилатеш (8. Чачуа, 57), 15. Приймак, 16. Рябов, 7. Протасов (11. Кейта, 67), 10. Оринчак, 77. Сікорський (98. Ляшенко, 46).

«Полісся»: 13. Яшков, 44. Жук, 3. Швець, 37. Прокопчук, 15. Власюк, 91. Гавриленко, 10. Даудов (9. Галенков, 79), 23. Ковальов (88. Савошко, 75), 77. Понєдєльнік, 27. Трояновський (63. Повалій, 76), 17. Галенко – к (20. Тарануха, 46).

Увесь матч пройшов у рівній і тягучій боротьбі. Усе що хоч віддалено нагадувало небезпечні моменти можна порахувати на пальцях однієї руки. У першому таймі команди взагалі не порадували яскравими епізодами, кілька неточних дальніх ударів й спроб завдати ударів – це все що «накреативили» обидві команди. У перерві та після неї тренери «Волині» й «Полісся» замінили центрфорвардів і переформатували групи атаки, але свіжі гравці з лавки запасних нічого нового у гру не привнесли. Загострилася гра лише в останні 20 хвилин. Спершу лучанам пощастило не пропустити, після того як у Таранухи не вийшов акцентований удар у порожні ворота, й захиснику лучан Войтіховському вдалося вибити «круглого» з лінії. Натомість уже через дві хвилини лучанам пощастило забити. Після не дуже вдалого розіграшу кутового на ворота «Полісся» господарі вдало зіграли у відборі під час виходу житомирян в атаку й Оринчак дальнім ударом вивів «Волинь» вперед. Останній епізод, який міг змінити рахунок на табло був за «Поліссям», але вбивчий удар Понєдєльніка «потягнув» голкіпер луцької команди.

Отож, після достатньо яскравого спалаху у діях футболісті у попередньому турі з «Альясом», «Волинь» знову повернулася до свого відверто нудного стилю. Водночас це не завадило лучанам набрати 15 очок і за додатковими показниками посунути «Металіст-1925», котрий сенсаційно з рахунком 3:0 поступився у Горішніх Плавнях ФК «Гірник-Спорт».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися