У Луцьку прогнозують другий тур виборів мера
Волинь

У Луцьку прогнозують другий тур виборів мера

26 жовтня 2020, 22:01
0
0
Сподобалось?
0

Представники громадянської мережі спостерігачів ОПОРА прогнозують у Луцьку проведення другого туру виборів на посаду Луцького міського голови.

Про це Суспільному розповіла координаторка ОПОРИ на Волині Катерина Шарпата.

Зі слів Катерини Шарпати, вибори на Волині, та в Луцьку зокрема, відбулись без серйозних порушень.

"Оперуючи фактами, які нам відомі, у Луцьку можливий другий тур. Поки очікуємо остаточних результатів від ТВК. Процес підрахунку голосів - тривалий. За нашими прогнозами він триватиме до завтра", - каже координаторка ОПОРИ.

Чи доведеться лучанам вдруге голосувати за кандидатів на посаду Луцького міського голови, остаточно стане відомо 27-28 жовтня. Нагадаємо, саме тоді Луцька ТВК буде готова озвучити результати місцевих виборів у обласному центрі.

У день виборів спостерігачі ОПОРИ зафіксували 4 порушення процедури видачі бюлетенів виборцю. Встановили по одному випадку спроби винести бюлетень виборцем за межі дільниці і голосування за межами спеціальної кабінки. За зверненням спостерігачів правоохоронці склали один адмінпротокол і подали одну скаргу до Ковельської міської ТВК на фіксовані порушення. Нині спостерігачі ОПОРА відстежує процес отримання виборчої документації на найбільших територіальних виборчих комісіях у Луцьку і Ковелі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися