У волонтера з Луцька виявили злоякісну пухлину, потрібна допомога
Волинь

У волонтера з Луцька виявили злоякісну пухлину, потрібна допомога

28 жовтня 2020, 09:06
0
0
Сподобалось?
0

У луцького волонтера Дмитра Сандалова виявили злоякісне новоутворення – плоскоклітинну помірно диференційовану пухлину в ротовій порожнині.

З початку Революції Гідності та воєнних дій на сході країни лучанин усіляко підтримував українських захисників. А тепер допомога потрібна і йому самому, пише ІА Волинські новини.

Інформацію про захворювання Дмитро підтвердив у власному коментарі. Зазначимо, що із проханням допомогти лучанину до редакції звернулися і його друзі та колеги.

Дмитро Сандалов є президентом Асоціації велосипедистів Луцька, а також займався активною волонтерською діяльністю у складі Самооборони Майдану Волині.

«Митько – надзвичайна людина, яка потребує нині допомоги! Я знаю його з часів активної діяльності у «Самообороні Майдану – Волинь». Саме в ті часи він розробив кевларову каску для бійців та нову технологію обробки плити до бронежилета, яка врятувала не одне життя на російсько-українській війні. З тих часів він активно допомагає армії. Ні, не так. Допомагає конкретним людям, які воюють віддано і багато чого держава їм не забезпечує й донині. Вибори-виборами, але Йож (псевдо Дмитра, - ВН.) потребує зараз нашої підтримки. Йому треба пройти кілька хіміотерапій, а грошей він багато немає. Діма, будь здоровий і живи на повну», - пише у соціальних мережах подруга волонтера Марія Доманська.

Тим часом на власній сторінці у соцімережах Дмитро написав наступне:

«Мені тут сказали, мовляв, ти стільки на ті госпіталі тим хворим збирав, що ж ти за себе мовчиш?! Окей. Не мовчу. Мені треба трошечки пройти хіміотерапію - пару-трійку разів. А з грошима в мене не дуже… І, судячи з того, коли і як я збирав для бійців, лікування коштує трохи недешево».

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5363 5420 1355 9019 – отримувач Сандалов Д.Л.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Сандалову Дмитру Леонідовичу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися