Біля Луцька влаштували автоперегони
Волинь

Біля Луцька влаштували автоперегони

28 жовтня 2020, 14:03
0
0
Сподобалось?
0

У неділю 25 жовтня на закритій території аеродрому села Крупа, що знаходиться в передмісті міста Луцька, організували перегони. 

Дійство відбулося на манер зарубіжних щотижневих трек-днів, вхід та реєстрація учасників була безоплатною, йдеться на сайті Луцькради. 

Поціновувачі автоспорту та водії які бажають поліпшити навики керування, розігріли атмосферу. Серед симфоній гуркоту, хмар які роблять дрифтингові авто, найбільше враження справили жінки, які не побоялись взяти участь.

Організатори заходу : ГО «Волинським Автомобільно - Мотоциклетним Клубом - West Level» та ГО «Об’єднання жінок за кермом «Я Водійка» за сприянням та підтримкою управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. Дійство було проведене з дотриманням усіх карантинних норм та норм безпеки при організації масштабних авто – мото спортивних змагань.

Ранковий туман не став на заваді при організації. Змагання розпочинались об 11:30. Перед участю кожен учасник мав пройти процес реєстрації, після отримання особистого номера, учасники мали змогу ознайомлення з трасою, яке тривало на протязі півтори години. Далі всіх водії чекав Брифінг, на якому кожен був ознайомлений з правилами поводження на трасі та проходження «бойового кола». Точність часу проходження траси фіксувались з використанням професійної телеметрії.

Даний івент об’єднав жінок водіїв, професіоналів та аматорів. Змагання були організовані з дисципліни Джимкхана. Дисципліна - Джимкхана має на меті проходження траси з перешкодами на час. Участь можна було прийняти як на звичайних авто, так і на професійно дообладнаних.

Атмосфера була наповнена драйвом, хромовим відблиском ексклюзивних авто та бурхливою підтримкою глядачів. Під час музичних пауз, також на дійстві всі мали можливість почути виступ заслуженого артиста естрадного мистецтва України Сергія Скулинця. Впродовж дня з гостями та учасниками дійства музично надихав ді джей Slavniy.

 
 
 
 
 
 
 
 

Незважаючи на те, що розголос реклами був тільки у мережі «Instagram», захід відвівало близько 600 глядачів, серед них були гості з інших областей Тернополя, Львова, Рівного. Зареєстрованих учасників змагань 16 – дівчат та 22 хлопців.

Організатори потурбувалися про заохочувальні призи для усіх присутніх. Кружки з логотипом «Луцьк-приємне відкриття», туристичні рюкзаки, флешки, питні банки, сертифікати отримали активні учасники заходу. Не забули і про приз найменшому глядачеві змагань – маленькому Богданчику, якому виповнився 1 рік. Він отримав свою першу машину, щоправда іграшкову. Учасники змагань були нагороджені грамотами та кубками.

 
 

Під кінець змагань глядачі мали можливість побачити феєричне дрифт шоу професіоналів.

 
 

Метою проведення даного змагання було поліпшення та розвиток керування авто серед жінок та професіоналів, що було можливим завдяки розподіленню по класам. Організатори розуміючи важливість навичок керування авто, переслідують просування ідеї у маси.

 

Нещодавно в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стартував соціальний проєкт «Перехрестя. В житті, як на дорозі», який об’єднав навколо себе соціальну, психологічну складову через інструмент - здійснення, втілення у життя мрії освоїти навички водіння та подолати свої страхи, стереотипи, сумніви та комплекси. І мами, які виховують дітей з інвалідністю , дружини загиблих учасників АТО були не лише почесними гостями заходу, а й учасниками змагань.

 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися