Волинянка лікується від коронавірусу прогулянками в лісі
Волинь

Волинянка лікується від коронавірусу прогулянками в лісі

30 жовтня 2020, 11:51
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка Ковеля Наталія Тхоржевська поділилася особистим досвідом боротьби з коронавірусом. Жінка не побоялися розказати про свою хворобу. 

Адже, за її словами, коронавірус - не якесь сороміцьке захворювання , яке треба тримати у великому секреті. Розповіла, що на 12 день після перших симптомів і на 8 день після тестування отримала позитивний результат тесту на COVID-19.

"Самоізоляція + рух +кисень. Природа - найкращий цілитель. Колись , років 20, а може й більше тому, в мене була важка форма пневмонії, запустила дуже .Коли звернулась до свого лікаря (він і тепер кращий з кращих в окрузі) , вже ледь ходити могла... Лікар негайно забрав мене в лікарню й перше, що змушував мене силою (а сили тої геть вже не було) робити - рухатись", - ділиться жінка на своїй сторінці у Фейсбуку. 

Наталія Тхоржевська розповіла, що плакала від безсилля, але мусила вставати і ходити , як могла, бо її лікар сказав: "Хочеш жити - вставай і ходи".

"Запам'ятала цей урок на все життя , що перша допомога легеням - це рух. Справді ж після велопрогулянки до лісу дихати стало значно легше, - запевняє авторка. 

Крім того зазначила, що сама почувається більш-менш нормально, але описала власні переживання і спостереження та наголосила на особистій відповідальності кожного з нас перед оточуючими.

«Очевидно , що ситуація на державному рівні вийшла з-під контролю і все пущено на самоплив - природний відбір: більшість (чи хто-знає скільки...) перехворіємо в легкій формі , хтось важко перехворіє (не доведи Боже, бо пережили це в родині трохи раніше й відчули ЧОГО це вартує і морально, й матеріально, і ліки , до речі - теж дефіцит). А хтось і не впорається з хворобою - ніхто не знає, як наш організм зреагує...

Люди хворіють масово - хворих в рази більше, ніж офіційна статистика! ЩОДНЯ довжелезні черги (бачу на прикладі нашої АЗПСМ) людей з однаковими, всім відомими симптомами. Тестування роблять у край рідких випадках (такий протокол) - спочатку перевіряють підозри на інші схожі захворювання, COVID же в останню чергу. Лікар тут нічого не вдіє- такий протокол. До того часу інфікована людина, призаспокоєна, що в неї бронхіт чи щось типу того, спокійно «ділиться» вірусом з оточуючими.

Я точно знаю, де підхопила вірус, тому наполягала на тестуванні ПЛР. Бо сама щодня близько контактую з сотнею людей. Свідомо розумію, що ланцюг інфікування треба розірвати, але треба, щоб всі це зрозуміли!!!

Ми не маємо права наражати на небезпеку тих, хто нас поруч! Поважаймо себе і оточуючих! І будьмо здорові!», - йдеться у дописі. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися