На Волині відремонтують дорогу державного значення
Волинь

На Волині відремонтують дорогу державного значення

2 листопада 2020, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

На Волині відремонтують автомобільну дорогу державного значення Т-03-08 Любомль–Дубечне–Здомишель–Ратне–Камінь-Каширський–Любешів–Р-14.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області, повідомляє ІА Волинські Новини.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 29 листопада 2020 року. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 4 січня 2021 року.

Мова йде відразу про два тендери:

– на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-03-08 Любомль–Дубечне–Здомишель–Ратне–Камінь-Каширський–Любешів–Р-14 на ділянці від 26,89 кілометра до 47,2 кілометра. Очікувана вартість робіт становить 128,926 мільйона гривень;

– на поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-03-08 Любомль–Дубечне–Здомишель–Ратне–Камінь-Каширський–Любешів–Р-14 на ділянці від 47,2 кілометра до 60,7 кілометра. Очікувана вартість – 91,022 мільйона гривень.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, необхідного обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема асфальтоукладальника, фрези, трьох дорожніх котків, автогрейдера, трьох машин для перевезення матеріалів, а також документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Поточний середній ремонт траси планують закінчити до кінця 2021 року.

Відзначимо, що раніше Служба автомобільних доріг у Волинській області оголошувала тендер на ремонт ділянок цієї ж дороги між 119 і 130 кілометрами траси. Тоді вартість робіт оцінили у 5,5 мільйона. Однак торги відмінили через «неможливості усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель».

Згодом було оголошено тендер на ремонт цієї траси на відрізку між 96,4 і 107,2 кілометрами дороги, очікуваною вартістю 33,125 мільйона. Тоді на торгах перемогло ПрАТ «Ковельське ШБУ-63», яке запропонувало найменшу ціну – 30,398 мільйона гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися